IMG_1573Hoe lang van tevoren moet ik boeken?
De ervaring leert dat het verstandig is minstens 3 maanden van tevoren in ieder geval datum, locatie en tijd vast te leggen. Zo voorkom je teleurstellingen. Maar ook als het feest op (zeer) korte termijn is doen we onze uiterste best je te helpen. Als je ons belt of mailt krijg je direct te horen of je datum nog beschikbaar is.

Welke muziek draaien jullie?
Vooraf bespreken we wat de gewenste muziek van de avond is. We vragen naar de muziek-voorkeuren en mag je ook een playlist aanleveren. Bij een themafeest is het vaak wel duidelijk welke muziek het beste bij het thema past, maar bij een bruiloft of bedrijfsfeest kan dat “van alles wat” zijn vanwege het gevarieerde publiek. Onze DJ’s hebben een brede muziekkennis en draaien wat het best passend bij de avond is.

Moet ik vooraf betalen? En wat kost het?
Wij maken eerst een offerte op maat die we met je bespreken. Een offerte kan je aanvragen via het contactformulier of met een simpel telefoontje. Als alles in orde is stellen wij een duidelijke overeenkomst op waarin de afspraken goed vastgelegd worden. Daarin wordt ook de betaling geregeld. Vooraf wordt een aanbetaling gevraagd.

Opbouwen en afbreken
Wij zijn ca. 2 uur voor aanvang op de feestlocatie aanwezig. De opbouw duurt gemiddeld anderhalf uur. Voordat de gasten arriveren staat alles netjes opgesteld. Bekijk hier een filmpje van de opbouw. Na afloop van het feest hebben wij een klein uurtje nodig om alles weer op te ruimen. Voorafgaand aan een feest gaan we altijd een keer op de locatie kijken en hebben we met de zaaleigenaar de mogelijkheden doorgesproken.

Ik ben niet zo’n spreker maar wil wel het feest duidelijk openen
Dat is geen enkel probleem. Wij nemen die taak graag van je over!

Zijn verzoekjes mogelijk?
Natuurlijk en we hebben (bijna) alles. Sommige gasten hebben wel eens verzoekjes die niet passen in de sfeer of thema van het feest. Wij weten daar op een soepele manier mee om te gaan.

Kan ik ook alleen een DJ boeken?
Ja hoor dat kan zeker, bijvoorbeeld in het geval als de zaal zelf al een goede geluids- en lichtinstallatie heeft.

Stukjes en toespraken
Op bruiloften en Sara/Abraham feesten worden er vaak stukjes of toespraken door de gasten gedaan. Een goede voorbereiding helpt om het soepel en daardoor veel leuker te laten verlopen.
-Heeft u een draadloze microfoon nodig? Vraag het ons!
-Komt er een laptop met beamer aan te pas? Vertel het ons!
-Wordt er muziek aangeleverd? Geef het ons van tevoren!
En een gouden tip: zorg dat de stukjes zoveel mogelijk aan het begin van de avond gedaan worden zodat later op de avond het feest niet steeds onderbroken hoeft te worden hiervoor. Dat haalt de vaart en sfeer er enorm uit!