Peter en Jeannette

Beste Rob, we hebben een topavond gehad! Dank je wel!

Groetjes peter en Jeannette

Ons Koor Beekbergen

Dag Rob,
Bedankt weer voor een geweldige avond! We vonden het een zeer geslaagd feest, mede dankzij jullie, want jullie hebben weer fantastische muziek gedraaid! En we hebben veel lovende reacties dit weekend gehad.

Hartelijke groet,
Ria

Rianne en Douwe

Beste Rob, 

Dankjewel voor de geweldige avond en sfeer die je hebt neergezet. We hebben alleen maar leuke reacties gekregen!
We hoopten op een dansfeest, dat is het zeker geworden. Het was te gek. 

Ook bedankt voor de prettige communicatie voorafgaand aan onze bruiloft. 

Groetjes meneer en mevrouw Tilstra
😉

Kees en Anne

Goedemorgen, 

Bedankt voor de foto's en filmpjes super leuk dat jullie die gemaakt hebben! 
We hebben een ontzettende gave feestavond gehad, mede dankzij jullie! 
Heel erg bedankt jullie deden het echt super! Iedereen ging los😁
En het licht was ook prachtig!! De hele dag was om nooit te vergeten! 

Groetjes Kees en Anne 

Julia kruitwagen Davy Hazeleger

Ontzettend bedankt weer!! Haha wat een feest. 
Niet alleen wij zijn weer zeer tevreden, we kregen ook heel veel leuke reacties van iedereen.  

Wat ik al zei: dit wordt een traditie he! Tot over 5 jaar! 😎

Nicole & Maurice

Mannen, dank voor de fantastische avond! We hebben heerlijk gedanst en genoten. 
En heel veel complimenten gekregen over de dj's, tot en met van het bar personeel aan toe. 
Echt super dat jullie deze avond voor ons wilden draaien.

Hartelijke groet van
Nicole & Maurice

Marja G

Nogmaals bedankt voor de zeer geslaagde avond van gisteren!!! Het was echt super en van verschillende kanten te horen gekregen dat de muziek geweldig was. En bedankt voor het leuke filmpje, ben daar erg blij mee!! Groetjes Marja

Carola

Hoi
Nog ontzettend bedankt voor vrijdag!!
Ik heb mede dankzij jullie een topfeestje gehad!!
Groetjes Carola

Tom

beste Rob, ik wil je nogmaals danken voor een heel fijne en profi avond gisteren. Mede dankzij jullie was het zeer geslaagd. vr.gr. Tom

Nicole en Emily

We hebben een geweldig feest gehad! Nogmaals bedankt voor de leuke muziek! Groetjes nicole en emily

Frans-jozef van seumeren

Goed gedaan en ben blij dat jullie erbij waren, tot de volgende keer!

Gert-Jan en Tina

BEDANKT in hoofdletters voor het geweldige feest dat jullie hebben neergezet afgelopen zaterdag voor de surpriseparty van Gert-Jan. Door jullie heerlijke muziek, prachtige lichtshow en contact met de dansvloer hebben jullie zelfs de "niet"-dansers op de dansvloer gekregen smiley_smile Iedereen heeft zo ontzettend genoten (er wordt zelfs gevraagd of we het niet nog een keertje over kunnen doen)
Voor een volgend feestje weten we jullie zeker te vinden
Liefs Gert-Jan en Tina

Micheline

Door alle hektiek van de afgelopen tijd waren we er nog niet aan toe gekomen om je te bedanken voor de mooie avond. Bij deze....Bedankt, wij vonden het geweldig!

Gea en Wim

Hallo Rob,
Nogmaals dank voor het zeer geslaagde samen 100 feestje,op de Deel in Eemnes. Deze avond was zeer geslaagd, ook dankzij jullie! Er was heerlijke muziek, de dansvloer is geen moment leeg geweest en wat een grote variatie van muziek, alles werd gedraaid.

vriendelijke groet
Gea en Wim

Rianne en Arjan Dekker

Wij willen je bedanken voor een geslaagde avond. Het was een super leuk feest. We hebben alleen maar positieve reacties gehad over het feest. Onze complimenten!

Groetjes,

Arjan en Rianne Dekker

Alexandra

We hebben een super geslaagd discofeest gehad afgelopen zaterdag dankzij de Drive-in Disco show van de BeatBrothers ! Een van onze gasten zei : "Wat een geweldig feest, we hebben heerlijk gedanst (topmuziek!)"... what more can I say?!

Daan en Suus

Hoi mannen,
Wat hebben we genoten van mijn discoparty! Dit alles dankzij jullie fantastische drive in show met licht en geluid en als klap op de vuurpijl een echte discovloer met lichten.
Echt super hoe professioneel jullie zijn en hoe goed jullie kunnen inspelen op het publiek! Top!
We raden iedereen aan om jullie in te huren, want dan is het gegarandeerd een geslaagd feest!
We zullen nog lang nagenieten van deze prachtige avond

Ria

Dag Rob en Frans,
Nogmaals dank voor de zeer geslaagde Friday Night!!
De avond was zeer zeker ook succesvol dankzij jullie! Heerlijke muziek en volgens mij is de dansvloer geen moment leeg geweest.
En helemaal top dat jullie langer zijn doorgegaan! Ria.

Hans Blum

Rob,

We hebben veel leuke reacties en complimenten gehad over ons feest van zaterdag 1 november jl en zeker ook over jullie optreden!

Mede namens Friedeline: Nogmaals bedankt!

Ron en Nicole Looije

Beste Rob en Serge; bedankt voor de muzikale invulling van ons 25-jarig huwelijksfeest in Champ'Aubert. Mede door jullie inzet is het een bijzonder geslaagd feest geworden. Nogmaals dank!!!

Angeline en Dennis

Hoi Rob en Serge, het verjaardagsfeest van Dennis was mede dankzij jullie een groot succes! Jullie verzorging van de muziek en het licht was helemaal af! Nogmaals hartelijk dank hiervoor en wie weet tot een volgende keer.

Arjan Monique en Lotte

Rob & Frans,
Het was super! Bedankt!

Nikky

Een top feest, de tijd vloog voorbij, maar het was super!!!
Ik en remon hebben zeer genoten en alle gasten hebben het er later ook nog over gehad dat het een onwijs leuke party was.
Mijn dank voor jullie gezellige en top muzikale en lichtgevende  bijdrage aan ons feest.
Toppie !!!!

Monique, Moniek en Marieke

Hallo Rob! 

Nog bedankt voor het draaien, we hebben een top avond gehad ! 

Groetjes, Monique, Moniek en Marieke

Miranda

Super leuke avond gehad mede dank zij jullie Happy Jullie voelde goed aan wat het publiek wilde, dank jullie wel.

Ria Reinders

Dag Rob,
Nogmaal hartelijk dank voor de heerlijke muziek op het Friday Night Fever feest!
Veel positieve reacties gehad, het was wederom een succes!
Op naar volgend jaar!!
 
Hartelijke groeten,
Ria

Nydia en Peter

Bedankt voor het fantastische feest! We krijgen van veel mensen complimenten over de muziek en de gezelligheid! Jullie hebben onze dag een spetterend einde bezorgd.

Ron & Lucy

Fantastisch feest, heren! Jullie hebben de sfeer uitstekend aangevoeld en er een spetterende avond van gemaakt. Het enige minpuntje was de spierpijn die ik nog dagen gevoeld heb Winking Top!

Alex en Mariëlle

Hi Rob en Serge, Geweldig hoe jullie mijn 50e verjaardagsfeest omkleed hebben met muziek en lichtshow. Door jullie goede voorbereiding wisten jullie alle muzikale wensen in vervulling te brengen. Nogmaals dank, tot de volgende keer! Ik heb nog spierpijn Winking

PVDV Tennisvereniging Utrecht

Jongens,jullie hebben bij ons OPEN-Toernooi een geweldige show neer gezet. Jullie hebben van de feestavond een spektakel gemaakt waar men nog steeds over praat. Jullie hebben de sfeer goed geproefd en iedereen een geweldige avond gegeven. Bedankt en tot de volgende keer.

Andries, Shadow Motorclub

Hallo Rob, ik wil jouw en de medewerkers voor het licht en de laser nogmaals hartelijk bedanken voor de show die jullie neergezet hebben.
Het was fantastisch, zonder jullie was het feest niet zo’n succes zoals het nu geweest is.
Ik hoop dat jullie het ook zo hebben ervaren en hopen ook dat we nog een keer een beroep op jullie mogen doen!

jos en christien

jongens bedankt voor een top avond op de motorcross vereniging salz. alles super geregeld voor ons samen 100 feest. dank jullie wel.

Arno en Karin

Hi Rob en Serge, Hartelijk dank voor de onvergetelijke afsluiting van onze bruiloft! Jullie hebben onze wensen voor het feest precies goed uitgevoerd, alle gasten vonden jullie toppers! Wie weet tot nog eens!

Desiré

Mede dankzij jullie is ons hockeyfeest een onvergetelijke avond geworden! We hebben vele complimenten mogen ontvangen en heel wat mensen zien 'losgaan' op de dansvloer. Dank hiervoor!

Michel

Tijdens het 40 jarig huwelijksfeest van mijn ouders hebben jullie gezorgd voor een onvergetelijke muzikale sfeervolle avond. We hebben veel complimenten gehad van de gasten.Nogmaals dank daarvoor en ik weet jullie te vinden voor de volgende keer. Groetjes Michel

Caroeline

Superleuk verjaardagsfeest gehad dankzij Rob en Frans! Met goede muziek perfecte sfeer gecreëerd en er is heerlijk gedanst!

Nathalie's Out of your comfort zone party!

Wat heb ik, en wat hebben mijn vrienden, genoten van deze swingavond! 't was om voordat ik er erg in had. Ik had nog uren kunnen blijven dansen, want jullie weten er echt een feest van te maken. Super veel dank dus! En ik weet jullie te vinden voor de volgende keer. Winking lieve groet, Nathalie

Ana

Bedankt Rob en Serge voor een prachtige dansavond ter ere van mijn promotie! Het was top georganiseerd en de gasten en ikzelf hebben een super leuke avond gehad!

Friday Night Fever

Rob en Frans,
Wederom bedankt voor weer een supergeslaagde avond in Beekbergen!
Heerlijke muziek op Friday Night Fever!!
Wellicht tot volgend jaar?!
groet, Ria

Annemieke en Emil

Hoihoi!
Ik wilde jullie via deze weg nog een keer bedanken voor een superfeest!
het was écht tof!
Super bedankt!!!!

Frank en Arjanne

Wat hebben we een waanzinnig trouwfeest gehad, mede door de geweldige bijdrage van de Beatbrothers!!! Jullie voelen perfect aan wat het publiek nodig heeft en daardoor is de avond van onze bruiloft een knalfeest geworden en ging het dak eraf! Niet alleen het aanvoelen van de muziekkeuze, maar ook alles eromheen zoals het licht, rookmachine en andere effecten. Jullie hebben onze wensen goed aangehoord en alles daaromheen geregeld zodat we ons daar niet druk over hoefde te maken!! Ook van onze gasten hebben we vele positieve reacties gekregen over de muziek en het mooie feest dat jullie ervan gemaakt hebben! Jullie zijn toppers, onwijs bedankt!! Een absolute aanrader. Groetjes Frank en Arjanne

Barbara en Bert

Een Swingfeest in plaats van een 25 jarige bruiloft! Het was meer dan een succes mede dankzij de geweldige ondersteuning van The Beatbrothers. Een echte aanrader en bij deze een warme aanbeveling. Rob & Frans ga zo door en jullie zullen in het weekend nooit thuis zijn. Bedankt voor dit prima verzorgde Swingfeest!

Mirjam

Hallo Rob, Ondanks de buien en mijn hinkepoot was het 30 juni een spetterend feest. Een feest om niet gauw te vergeten en dat vonden mijn vrienden ook. De buren aan de overkant hebben mee genoten. Het is voor herhaling vatbaar. Bedankt! groeten van Mirjam uit Leiden

Gertjan & Gerda

Hallo beatbrothers, Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de geweldige avond. Het is jullie bijzonder goed gelukt om een gezellige en fijne sfeer neer te zetten. Het is voor ons een top avond geweest. Want het is toch heel mooi wanneer je oud en jong tegelijk op de dans vloer hebt staan dat is toch wel even klasse hoor! Groetjes Gertjan & Gerda

Connie

Hoi Rob, ik werd 50 jaar, maar we hebben geswingd alsof we 20 waren. Wat een top feest! Leuk dat we onze eigen verzoeknummers van te voren mochten toesturen en dat je ze bijna allemaal ingepast hebt die avond. Jong en oud heeft staan dansen. Jij bent flexibel. Dank voor de foto's en filmpje. groet Connie en Roelof

Linda Blankenstein en Rob Ruitenbeek

We hebben heerlijk gedanst op jullie geweldige mix van discohits en andere muziek uit onze jeugd. Dankzij jullie is ons feest echt geslaagd. Enkele reacties van onze gasten:'sinds 15 jaar niet meer zo gedanst','ik wist niet dat mijn vader kon dansen','we hebben eindelijk weer eens samen op de dansvloer gestaan.' Super!

Julia en Davy

Een topfeest! De Beatbrothers hadden het zaaltje al mooi aangekleed en toen de muziek begon was het helemaal geweldig. Daarna ook nog foto's en een filmpje gekregen waardoor we de volgende dag ook weer helemaal in de sfeer zaten. Bedankt. Groeten Julia en Davy

Anneke

Hoi Rob, ik heb een superavond gehad, bedankt voor de sfeer en de muziek!

Bert en Lianne

Hallo Beatbrothers, Jullie hebben ons discofeestje tot een groot succes gemaakt. De muziek was werkelijk fantastisch het was echt precies zoals we het wilde. Bedankt ook voor de leuke foto's die jullie ons hebben gestuurd, wellicht zien we jullie in de toekomst weer, verscheidene gasten die op onze party waren hebben om jullie telefoonnummer/website gevraagd. Nogmaals bedankt!! Groeten Bert en Lianne

Marie-jose en Bianca

Hai beatbrothers, We hebben zeer genoten van jullie disco muziek! Het was een heel erg geslaagd feestje, jullie hebben de sfeer er goed in gekregen, de foto's die je gestuurd heb, zijn heel mooi. Heel erg bedankt van ons allemaal!!